FACULTY OF ARTS AND SCIENCESDEPARTMENT OF PSYCHOLOGY

Staj Oryantasyonu Eğitimi

2017 yaz stajı oryantasyonu 9 Mart 2017 Perşembe günü saat 17.30'da B14 anfisinde gerçekleştirilecektir. Stajını zorunlu veya gönüllü olarak yapacak olanların bu eğitime katılımı zorunludur. Stajını insan kaynakları alanında yapmak isteyenler için Arçelik A.Ş. bölümümüze Ankara (2 kişi), Bolu, Çayırova ve Çerkezköy'de toplam 5 kişilik kontenjan ayırmıştır. Arçelik'e son başvuru tarihi kendi sistemleri üzerinden 5 Mart olduğundan, başvurmak isteyenlerin 2 Mart Perşembe 17.30'a kadar Yonca Toker Hocanın ofisinin kapısındaki listeye isim, öğrenci numarası ve eposta adresini yazması gerekmektedir. İletişim bilgileriniz Arçelik İK bölümüne iletilecek ve sizlere başvuru için bağlantı gönderilecektir. 9 Mart'ta daha detaylı bilgilendirmemizde görüşmek üzere.