Değerli Öğrencilerimiz,

Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kariyer fuarımız bu dönem hem çevrim içi hem de yüz yüze olarak düzenlenmektedir.

Çevrim İçi Kariyer Fuarı

10-12 Kasım tarihlerinde çevrim içi olarak düzenlenecek kariyer fuarını aşağıdaki adres üzerinden ziyaret edebilir, şirketlerin etkinliklerine ODTÜ e-mail hesabınızla canlı katılabilirsiniz.

https://kariyerfuari.metu.edu.tr/

Yüz Yüze Kariyer Fuarı

18-19 Kasım tarihlerinde yüz yüze düzenlenecek kariyer fuarını ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde 9.30-12.30 ve 13.30-16.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Fuara katılacak şirketlerin listesine ve diğer tüm detaylara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yüz yüze fuar boyunca, katılımcı firmalarla ODTÜ KPM Instagram hesabından (odtukpm) gerçekleştirilecek canlı yayınların programına https://kariyerfuari.metu.edu.tr/fuara-ozel adresinden ulaşabilirsiniz.

Fuarın yüz yüze bölümünde sağlık önlemlerini artırmak üzere çeşitli güvenlik önlemleri alınmıştır. Tüm katılımcılar fuar alanı ve çevresinde maske takmak zorundadır. Öğle yemeği saatinde (12:30-13.30) fuar alanı boşaltılarak, tamamen temizlenecek ve havalandırılacaktır. Fuar alanı içinde yeme içme yasak olup her öğrenci fuar alanında en fazla bir saat geçirebilecektir. Girişler ve tüm fuar alanı, insan yoğunluğunu ölçmek için hassas kameralar aracılığıyla sürekli olarak taranacaktır. Doluluk gerçek zamanlı olarak ölçülecek ve fuar alanında aynı anda 100'den fazla öğrenci bulunmayacaktır. Vücut sıcaklıkları termal kameralar aracılığıyla taranacaktır.

https://kariyerfuari.metu.edu.tr/


Değerli Öğrencilerimiz,

Pandemi koşullarını dikkate alarak organize ettiğimiz fuarımızda birbirinden kıymetli şirketlerden bizleri ziyaret eden temsilcilerle çevrim içi ve yüz yüze görüşme, iş / staj fırsatlarını tanıma ve profesyonel ağınızı artırma şansına ulaşabilirsiniz.

Kariyer fuarımızın hepiniz için faydalı geçmesini diliyor ve kariyerinizde yeni ufuklar açmasını temenni ediyoruz. Fuarda görüşmek üzere!

Sevgi ve Saygılarımızla.

ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

https://kpm.metu.edu.tr/


Son Güncelleme:
11/11/2021 - 18:56