PSY3492 Workshop in Social Psychology dersini yalnızca daha önceki dönemlerde Psy4404 (eski kodu 452) Psychology of Women and Gender almış öğrenciler alabilmektedir.

Dersin amacı öğrencilerin toplumsal cinsiyete ve kadın sorunlarına dair konularda kendi araştırmalarını yürütmeleri ve bu süreçte ders kapsamında danışmanlık sağlanmasıdır. Öğrencilerden 3-4-5'er kişilik gruplar halinde çalışarak kendi çalışmalarını dizayn etmeleri, bu çalışmayı yürütmeleri, data analizi yapmaları ve sonuçları raporlamaları beklenmektedir. Alanyazın taraması ve makale okumaları yaparak dönem sonunda çalışmanın introduction ve method bölümlerini yazmayı tamamlamaları gerekmektedir. Dönem boyunca gruplardan sorumlu ders asistanları ve ders hocası çalışmaların tüm aşamalarında çalışmalara danışmanlık sağlayacaktır.

Dersi almak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen mail adreslerine bir mail atarak

1) İsim ve soy isimlerini

2) Psy4404 (452) dersini hangi yıl/dönemde aldıklarını (örneğin: 2021-2022 Spring)

3) Dersten aldıkları notu

4) Dönem sonunda final ödevi olarak hazırladıkları proposaldan aldıkları notu göndermeleri gerekmektedir.

Mailleri merves@metu.edu.tr ve yrumeli@metu.edu.tr adreslerine her iki mail adresini de ekleyerek gönderiniz.

Son Güncelleme:
22/02/2023 - 21:26