Psy3492 Workshop in Social Psychology dersini yalnızca daha önceki dönemlerde Psy4404 (eski kodu 452) Psychology of Women and Gender almış öğrenciler alabileceklerdir. Bu dersin amacı öğrencilere cinsiyet rolleri, cinsiyetçilik, kadına karşı şiddet ve erkeklik gibi konularda kendi araştırmalarını yapmalarında yardım sağlamaktır. Öğrencilerin kendi çalışmalarını grup halinde dizayn etmeleri, bu çalışmayı yürütmeleri, data analizi yapmaları ve sonuçları raporlamaları beklenmektedir.

Dersi almak isteyen öğrencilerin isim ve soyisimlerini, Psy4404 (452) dersini hangi yıl/dönemde aldıklarını, dersten aldıkları notu ve proposal ödev konularını içeren bir mail atmaları gerekmektedir (merves@metu.edu.tr ve yrumeli@metu.edu.tr adreslerine gönderilecek)

Son Güncelleme:
05/09/2022 - 12:27